Een klassieke en mooie blouse is een geweldige toevoeging aan elke garderobe

Blouses kunnen een fantastische aanvulling zijn op elke garderobe. Het zijn flexibele nietjes in de garderobe die perfect kunnen zijn voor vrijetijdskleding, aankleden en zelfs voor zakelijke kleding. Blouses kunnen worden aangekleed met accessoires of worden gekleed voor een meer casual look, wat betekent dat hetzelfde stuk meerdere doelen kan dienen. Ze kunnen worden gedragen met broeken, capri’s, shorts, rokken en zelfs jeans. Met prachtige structuren, stoffen en patronen kan de Yaya blouse een perfecte aanvulling zijn op de garderobe van elke vrouw. Een geweldige blouse is meer dan alleen een toevoeging aan een kledingkast, het is een investeringsstuk dat op veel manieren kan worden gebruikt.

Met een statement ketting

Een fantastische manier om blouses te dragen is met een statement ketting of kleur. Een statement ketting is een dramatische ketting die meestal te groot is en felle kleuren en dramatische vormen kan bevatten. Een eenvoudige blouse vormt een geweldig decor voor een statement sieraad, waardoor de sieraden opvallen en de ster van de show worden. De look werkt ook met een dramatisch kraagstuk, dat kan worden versierd met juwelen of geborduurd en om de nek wordt geknoopt als een add-on aan een bestaande blouse.

Weggestopt met opgerolde mouwen

Het in de blouse stoppen om het baggy aan de onderkant te laten en de mouwen oprollen geeft een meer casual look. Hoewel blouses vaak worden beschouwd als gestructureerde kledingstukken, maakt het dragen van een blouse op deze manier de structuur losser. Eenvoudig veranderen hoe de blouse wordt gedragen, kan de rol die hij in een kledingkast speelt veranderen en veelzijdigheid toevoegen.

Onder een trui

Een van de trendy looks in de mode is om een ​​blouse te hebben die uit een nauwsluitende, strakke trui glijdt. Net als bij een statement ketting, op deze manier gedragen, neemt de blouse de achterbank en dient als achtergrond voor de trui. Hoewel de focus misschien niet op de blouse ligt, biedt een hoogwaardige blouse het soort achtergrond dat een kleurrijke trui kan laten opvallen. Een effen sweater daarentegen kan er meer modieus uitzien met een felgekleurde blouse die om de polsen, kraag en zoom springt.

Met een stropdas

Aanvankelijk populair in Annie Hall, is de herenkledinglook een manier voor vrouwen om hun stijl te benadrukken en op te vallen in de menigte. Het contrast tussen een vrouwelijke blouse en de structuur van een stropdas of een pak kan erg stijlvol zijn, ongeacht of de herenkleding getailleerd of los is. De look kan androgyn, mannelijk of zeer vrouwelijk zijn, afhankelijk van de pasvorm van de blouse, de textuur van de blouse en de gebruikte stoffen.

Sexy en zwoel

Blouses kunnen ook een sexy toevoeging zijn aan een kledingkast. Of het nu subtiel sexy is vanwege een ongedaan gemaakte extra knop en peekabo-look naar een bh, hemd of bustier, of openlijk sexy vanwege de pure stoffen en een getailleerde pasvorm, blouses zijn een manier om de rondingen van het lichaam van een vrouw te benadrukken. Zelfs wanneer de sexiness van een blouse openlijk is, omdat blouses klassiek zijn, blijft de look stijlvol.